تماس با دفترارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

دفتر ارتباط با صنعت در حال حاضر در زمینه های مختلفی مشغول به کار می باشد . از جمله مهمترین فعالیت های دفتر صنعت  میتوان به مواردی از جمله انعقاد قرارداد و تفاهم نامه های پژوهشی با صنعت، بازدیدهای دانشجویی از صنعت و کارآموزی اشاره کرد.

در حال حاضر موسسات بزرگی با این مجموعه در حال همکاری هستند. همچنین دفتر صنعت دانشگاه آزاد با داشتن هیئت علمی مجرب و با تجربه و همچنین دانشجویان فرهیخته آمادگی انعقاد قرار داد در زمینه های مختلف می باشد

بازدیدهای صنعتی به طور متناوب از صنایع بزرگ و برای رشته های مختلف در طول هر ترم انجام می شود. در این بازدیدها دانشجویان با سرپرستی اساتید آشنا با صنعت، با نحوه انجام کار در کارخانجات و صنایع مهم آشنا میشوند. برای اطلاع از آخرین برنامه بازدیدها از صنعت، رخدادهای دانشکده را مشاهده فرمایید.