تماس با دفترارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

پنجمين همايش ملي زبانشناسي رايانشي

به استحضار ميرساند پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي با همكاري انجمن زبان شناسي در نظر دارد " پنجمين همايش ملي زبانشناسي رايانشي " را در 30 آبان  سال 98 برگزار كند. علاقه مندان براي كسب اطلاعات بيشتر و ثبت نام  به تارنماي  همايش به نشاني www.ihcs.ac.ir مراجعه نماييد.

هفتمين جشنواره مخترعان ، مبتكران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامي

به استحضار مي رساند واحد نجف آباد با همكاري معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه در نظر دارد " هفتمين جشنواره مخترعان ، مبتكران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامي" را از تاريخ 14 تا 16 اسفند ماه سال 97 برگزار كند. قابل ذكر است برگزيدگان اين جشنواره از حمايت بنياد ملي نخبگان بهره مند خواهند شد. براي كسب اطلاعات بيشتر و ثبت نام به تارنماي جشنواره به نشاني www.IFI2019.iaun.ac.ir مراجعه نماييد.

برگزاري ششمين همايش ملي با عنوان " توسعه پايدار با رويكرد بهبود محيط كسب و كار"

به استحضار ميرسد، اتاق بازرگاني ، صنايع، معادن و كشاورزي خراسان رضوي در نظر دارد ششمين همايش ملي با عنوان " توسعه پايدار با رويكرد بهبود محيط كسب  كار"  را در روزهاي 21 و 22 آذرماه سال جاري برگزار نمايد. لذا از علاقه مندان خواهشمند است با مراجعه به سايت همايش به نشاني www.dbmc..ir حداكثر تا تاريخ 1397/09/15 ، نسبت به ثبت نام و حضور در همايش اقدام نمايند. جهت كسب اطلاعات بيشتر با دبيرخانه همايش به شماره 38842937 تماس حاصل فرماييد.

فستيوال اختراعات در زمينه نوآوري هاي صنايع غذايي

شركت شهركهاي صنعتي خراسان رضوي با همكاري مركز فن بازار ملي ايران، شركت فرابورس ايران و با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، در نظر دارد فستيوال اختراعات در زمينه نوآوري هاي صنايع غذايي را در شش ماه دوم 97 برگزار نمايد. اين رويداد به منظور تجاري سازي اختراعات اين صنعت از طريق معامله/ جذب سرمايه گذار و با حضور سرمايه گذتران و توليدكنندگان اين حوزه صنعتي برگزار خواهد شد.

مخترعاني كه تمايل به حضور در اين فستيوال را دارند، مي بايست فرم ثبت نام را از وبگاه فستيوال ها به نشاني www.ipfestival.ir دريافت و يا با شماره تماس تلفن 02128424432 تماس حاصل نماييد

جلسه با فرمانده مرزبانی خراسان

با هدف همکاری و همفکری در جهت استفاده از امکانات علمی تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با فرماندهی مرزبانی تفاهمنامه همکاری امضا کرد

نشست با شرکت برق خراسان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد طی نشستی با معاون برنامه ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه ای در دانشگاه آزاد اسلامی بر هم افزایی و تعامل دانشگاه با شرکت برق منطقه ای خراسان تاکید کرد

• خبر جدید
    تفاهم نامه با پلیس فتا

امضاي تفاهمنامه همكاري پژوهشي تحقيقاتي مابين دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و پليس فتا با حضور رياست محترم دانشگاه آزاد استان و فرمانده محترم پليس فتا

نشست با معاونت شهرداری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ومشهد طی نشستی با معاون برنامه ریزی و توسعه شهرداری مشهد بندهای تفاهم نامه علمی پژوهشی این دانشگاه با شهرداری مشهد را بررسی کردند.

انديشمندان، فرهيختگان، محققان، دانشجويان، اساتيد و مهمانان ارجمند شركت كننده