تماس با دفترارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

فستيوال اختراعات در زمينه نوآوري هاي صنايع غذايي

شركت شهركهاي صنعتي خراسان رضوي با همكاري مركز فن بازار ملي ايران، شركت فرابورس ايران و با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، در نظر دارد فستيوال اختراعات در زمينه نوآوري هاي صنايع غذايي را در شش ماه دوم 97 برگزار نمايد. اين رويداد به منظور تجاري سازي اختراعات اين صنعت از طريق معامله/ جذب سرمايه گذار و با حضور سرمايه گذتران و توليدكنندگان اين حوزه صنعتي برگزار خواهد شد.

مخترعاني كه تمايل به حضور در اين فستيوال را دارند، مي بايست فرم ثبت نام را از وبگاه فستيوال ها به نشاني www.ipfestival.ir دريافت و يا با شماره تماس تلفن 02128424432 تماس حاصل نماييد

اطلاع رساني همايش ملي علوم انساني،توليد و صنعت

پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي مبني بر كاربردي سازي نتايج فعاليت هاي پژوهشي و ترويج دستاوردهاي تحقيقات علوم انساني ،در نظر دارد همايش ملي با عنوان "علوم انساني، توليد و صنعت" را در اسفند ماه سال 97برگزار كند. علاقه مندان براي كسب اطلاعات بيشتر و ثبت نام به تارنماي همايش به نشاني www.ihcs.ac.ir مراجعه نمايند.

اطلاع رساني برگزاري جشنواره ايده، استارتاپ و اهم انديشي شركت هاي دانش بنيان

معاونت محترم تحقيقات، منابع انساني و پشتيباني شركت مديريت منابع آب ايران در نظر دارد جشنواره اي با عنوان " ايده، استاتاپ و هم انديشي شركت هاي دانش بنيان" در تاريخ هاي 12 و 14 آذرماه سال جاري برگزار نمايد. لذا از همكاران، مخترعان و علاقه منداني كه تمايل به شركت در اين جشنواره را دارند، تقضا ميشود به وب سايت www.isti.ir و يا شماره تلفن 83530 تماس حاصل فرمايند.

نشست با معاونت شهرداری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ومشهد طی نشستی با معاون برنامه ریزی و توسعه شهرداری مشهد بندهای تفاهم نامه علمی پژوهشی این دانشگاه با شهرداری مشهد را بررسی کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکتر مهدی ملک نژاد دراین دیدار به پتانسیل و توانمندیهای دانشگاه اشاره نمود و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی دارای 60 هزار دانشجو است که از این تعداد 30 هزار دانشجو در رشته های مختلف و احد مشهد تحصیل می کنندا

ادامه مطلب

جلسه با فرمانده مرزبانی خراسان

با هدف همکاری و همفکری در جهت استفاده از امکانات علمی تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با فرماندهی مرزبانی تفاهمنامه همکاری امضا کرد