تماس با دفترارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

برنامه گرنت فناوري از طرف وزارت علوم، تحقيقات و فناوري

برنامه گرنت فناوري از طرف وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با هدف بسط و توسعه فعاليت هاي نوآورانه و فناورانه در دانشگاه ها و مراكز پژوهشي اعلام گرديد. اين برنامه با حمايت از پايان نامه ها و رساله ها داراي ايده هاي فناورانه و بازارگرا در قالب "طرح جوانه " برنامه ريزي شده است. اعضاي هيات علمي دانشگاه ها و موسسات پژوهشي كه استاد راهنماي پايان نامه كارشناسي ارشد يا رساله دكتري هستند، مخاطبين اصلي طرح خواهند بود و با توجه به اينكه سازمان حامي در فراخوان اول پارك فناوري اطلاعات ميباشد، زمينه دستاوردها مي بايست مرتبط با حوزه فناوري اطلاعات باشد. متقاضيان ميتوانند براي ثبت نام جهت دريافت گرنت فناوري به آدرس Techgrant.msrt.ir مراجعه و همچنين براي كسب اطلاعات بيشتر از تقويم اجرايي و شيوه نامه اجرايي با شماره 05135003430 تماس حاصل فرمايند.

دعوت به همكاري در شركت فاوا آستان قدس رضوي

به استحضار ميرساند شركت دانش بنيان فناوري اطلاعات و ارتباطات آستان قدس رضوي در نظر دارد از دانشجويان و فارغ التحصيلان علاقه مند و آشنا به حوزه هاي بلاكچين و داده كاوي دعوت به همكاري نمايد.لذا علاقه مندان رزومه خود را به این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ايميل نمايند. در صورت نياز به اطلاعات بيشتر با شماره 38427774 داخلي 142 تماس حاصل نماييد.

كنفرانس بين المللي برنامه ريزي و مديريت شهري

به استحضار ميرساند شوراي اسلامي شهر مشهد با همكاري دانشگاه فردوسي و شهرداري مشهد در نظر دارد با توجه به برگزاري موفق هشت دوره كنفرانس ملي و بين المللي برنامه ريزي و مديريت شهري طي سنوات گذشته در شهر مشهد مقدس ، نهمين كنفرانس بين المللي برنامه ريزي و مديريت شهري را در تاريخ 22 و 23 آبان ماه 1398 برگزار نمايد. لذا علاقه مندان جهت مشاركت و ثبت نام به پايگاه اينترنتي كنفرانس به آدرس upmc9.um.ac.ir مراجعه و يا با شماره تلفن 05131291094 تماس حاصل فرمايند.