تماس با دفترارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

كنفرانس ملي معماري، عمران، شهرسازي و افق هاي هتر اسلامي

به  آگاهي ميرساند دانشگاه هنر اسلامي تبريز در راستاي منويات و رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب اسلامي در مورد بيانيه گام دوم انقلاب، كنفرانس ملي معماري، عمران، شهرسازي و افق هاي هتر اسلامي را در تاريخ 6 آذرماه 99 در محل دانشگاه هنر اسلامي تبريز برگزار نمايد. علاقه مندان، پژوهشگران و اعضاي محترم هيات علمي جهت ارسال مقالات و شركت در كنفرانس و كسب اطلاعات بيشتر به آدرس سايت www.icacu.ir, conference.tabriziau.ac.ir مراجعه نمايند.

دومين جشنواره ايده هاي برتر بخش كشاورزي

سازمان جهاد كشاورزي در نظر دارد به منظور شناسايي و كشف ايده ها و اختراعات و فناوري هاي مرتبط با رفع مسايل و چالش هاي اولويت دار بخش كشاورزي و منابع طبيعي "دومين جشنواره ايده هاي برتر بخش كشاورزي " با همكاري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در آذرماه سال 99 برگزار نمايد. پژوهشگران و علاقه مندان جهت كسب اطلاعات بيشتر به آدرس fanavari.areeo.ac.ir مراجعه نمايند.

رويداد ملي صنايع روستادوست

به استحضار ميرساند كميته امداد امام خميني(ره) در نظر دارد يك رويداد ملي با عنوان " صنايع روستادوست" با هدف شناسايي فرصت هاي جديد و نوآورانه اشتغال در مناطق روستايي و نيز حمايت از مخترعين، صاحبان ايده هاي صنعتي نوآورانه، شركت هاي دانش بنيان و ساير فعالان اين عرصه برگزار نمايد. لذا علاقه مندان مي توانند جهت كسب اطلاعات  بيشتر به سايت www.emdad.ir مراجعه فرمايند.

رويداد ملي آب مشهد 99

به استحضار ميرساند گروه علوم و مهندسي آب دانشگاه فردوسي مشهد در نظر دارد در تاريخ 27 الي 29 بهمن ماه سال 99  رويدادي با عنوان رويداد ملي آب مشهد را برگزار نمايد. گروه هاي هدف برگزاري رويداد شامل گروه هاي مهندسي آب، مهندسي عمران، زمين شناسي، جغرافيا، محيط زيست و شيمي ميباشد.پژوهشگران علاقه مند براي كسب اطلاعات بيشتر به سايت رويداد www.nwlsm.ir مراجعه فرمايند.